Čtvrtek 28. března 2024
Vložil vlisni.cz on April 26, 2015
Ilustrační foto (zdroj: Pavel Kocourek ml.)

V předehrávce 22. kola MSFL vyjeli fotbalisté Líšně do Kroměříže. Domácí tým, který se pohybuje na předních místech tabulky, začal aktivněji a líšeňského gólmana Hladkého jeho fotbalisté vyzkoušeli už ve třetí minutě.  V 17. minutě se do šance dostal i líšeňský Fischer, ale rozhodčí si všimli jeho ofsajdového postavení.

Z gólu se tak v prvním poločase radovali domácí, kdy je ve 44. minutě potěšil gólem do šatny Neubert.

50. minuta přinesla Kroměříži další gólovou příležitost. Po centru Beránka zneškodnil gólman Hladký hlavičku Neuberta. Ten byl také z domácích fotbalistů na hřišti nejvíce vidět, v druhém poločase si vypracoval několik brankových příležitostí. Skórovat ale nedokázal, zato Líšni se podařilo vyrovnat v 57. minutě, kdy se prosadil Fischer.

Vybojovaná remíza 1:1 a domácí prohra fotbalistů Břeclavi se Zlínem měnila pořadí na posledních místech tabulky. Líšeň se díky lepšímu skóre dostala právě na před Břeclav na 14. nesestupovou příčku. Oba týmy mají 22 bodů.

V dalším mistrovském utkání, které se hraje 2. května od 16:30 si může Líšeň ještě polepšit. Hraje totiž doma s Břeclaví, a pokud ji porazí, získá na sestupové pozice další náskok. Navíc pokud se poslední Opavě podaří uhrát alespoň bod s Třebíčí, posunula by se Líšeň na 13.místo právě před Třebíč. 

 

Kategorie: 

Tags: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.