Čtvrtek 28. března 2024
Vložil vlisni.cz on November 03, 2015
Ilustrační foto (foto: Martin Kocourek)

Po těsné prohře 2:1v Prostějově líšeňští fotbalisté přivítali na domácím hřišti Břeclav, na kterou před vzájemným duelem ztráceli dva body.

Během prvních deseti minut, které kvůli technické závadě chybí na záznamu z utkání, měli hosté velkou šanci. Po chybné rozehrávce Líšně břeclavský Popiš napálil břevno, od kterého se míč odrazil ještě do tyče a od ní pak zpět do hřiště. Zbytek záznamu si můžete prohlédnout zde.

Líšeň se dostala k první větší šanci v 25. minutě, kdy Ovsepjan prošel přes dva hráče hostů a centroval na Pospíšila. Akci se ale proměnit v gól nepodařilo.

Na konci prvního poločasu si Líšeň vypracovala další zajímavou kombinaci v břeclavském pokutovém území. Pospíšilovu střelu neudržel brankář Prokop, kterému vypadl míč z rukou. Jeho zaváhání potrestal Stehlík, který určil poločasový stav utkání na 1:0.

Druhý poločas přinesl domácím hned několik šancí. Hned tu první proměnil opět Stehlík, který prostřelil jeslemi břeclavského gólmana a zvýšil na konečných 2:0.

Líšeň tak opustila poslední příčku tabulky, kam poslala právě svého soupeře z Břeclavi. Příští kolo odehrají líšeňští fotbalisté na hřišti nováčka soutěže z Uničova. Ten je v současnosti na třetím místě tabulky MSFL.

Krátký sestřih z utkání můžete zhlédnout v přiloženém videu. 

Kategorie: 

Tags: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.