Čtvrtek 18. dubna 2024
Vložil vlisni.cz on March 31, 2015
SK Líšeň : Fastav Zlín B (vlisni.cz)

Po prohře 2:0 v Zábřehu, přivítala v prvním domácím utkání jarní části MSFL SK Líšeň Fastav Zlín B.

Utkání, které shlédlo přes 270 diváků, bylo do začátku plné bojovnosti obou mužstev. První šanci si vypracovali hosté. K míči se dostal Nehoda, kterého vychytal brankář Hladký. Líšeň postupně začínala diktovat hru a vytvářet si převahu. V 16. minutě tečoval přihrávku Halaška, ale zlínský gólman Švec ji vyrazil. Po první půl hodině utkání si Líšeň vypracovala řadu dalších šancí. Jednu z nich se podařilo proměnit v 36. minutě. Po rohovém kopu hlavičkoval do břevna Král, míč se odrazil před zlínského brankáře, kterého překonal Jakub Milotínský. Líšeň se ujala vedení 1:0. Těsně před koncem poločasu se dostal do šance v pokutovém území Líšně Koller, který v souboji s hostujícím obráncem upadl. Míč se dostal k nekrytému Kurtinovi, ten však bránu přestřelil.

Druhý poločas začali aktivněji hosté.  V 54. minutě dostal přihrávku Hlobil, který přízemní střelou překonal Hladkého a vyrovnal. Zlín poté začal získávat převahu ve hře. V 62. minutě nacentroval před líšeňskou bránu Krutin, míč se dostal před nekrytého Nehodu, který bránu netrefil. Líšeň opět začala hrozit od 70. minuty utkání. Nejblíže ke gólu byl Milotnínský, který po rohovém kopu přestřelil bránu. V 71. minutě došlo v pokutovém území hostů k osobnímu souboji, který vyvolal emoce líšeňských fandů. Penaltu si však nevymodlili. Další šanci si vypracovala Líšeň v 74. minutě, kdy opět zahrozil Milotínský. Jeho hlavička ale bránu minula.

Zajímavé utkání plné šancí skončilo remízou 1:1 a Líšeň tak zůstává na sestupové patnácté příčce tabulky. Pokud v příštím kole Břeclav prohraje v Hulíně a Líšeň uspěje na hřišti poslední Opavy, dotáhne se bodově právě na čtrnáctou Břeclav.  Ta v 19. kole podlehla béčku Slovácka.

Sestřih nejzajímavějších momentů utkání Líšně se Zlínem naleznete v našem videu.    

Kategorie: 

Tags: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.