Sobota 20. dubna 2024
Vložil vlisni.cz on September 28, 2014
Tribuna SK Líšeň (zdroj: SK Líšeň)

Od zahájení výstavby tribuny a šaten na stadionu SK Líšeň uběhlo sedm let. Částečně dostavěná tribuna nabízí přes tři sta nekrytých míst k sezení.

Jak zaznělo o poločasové přestávce od primátora města Brna Romana Onderky, poslance a předsedy poslaneckého klubu ČSSD Romana Sklenáka a starosty MČ Brno Líšeň Břetislava Štefana, bude se na dostavbě tribuny a zázemí finančně podílet Ministerstvo školství, město Brno,  MČ Brno-Líšeň. Celková slíbená částka je 16.400.000 Kč. Další částku bude musit zajistit ještě SK Líšeň pomocí ze strany sponzorů.

Po úplném dokončení se nového zázemí dočkají nejen hráči a rozhodčí, ale vzniknou zde nová sociální zařízení pro diváky, VIP zóna a občerstvení.  Ze zastřešené tribuny by mohli příznivci kopané sledovat domácí utkání již koncem  jarní části soutěže 2014-2015.

Více se dozvíte v našem videu.

Kategorie: 

Tags: 

Komentáře

Je skvělé, že bude mít SK Líšeň konečně dostavěnou tribunu. Pan primátor se totiž plácl přes kapsu. Jak jinak si vysvětlit slavnostní projev, který pronesl v sobotu před fanoušky líšeňského fotbalu: „Chci vám popřát hodně úspěchů s tady tím člověkem (panem Hladišem), protože on od té doby, co jsme si před čtyřmi lety potykali, tak je tak neoblomnej, že mi lítá každý týden do kanceláře. Nakonec se mu podařilo nemožné, že ty peníze ze mě dostal.“ Šlo o osum (pravděpodobně) miliónů, jak pan Hladiš v zápětí dodává, aby doložil primátorovu štědrost. Není pochyb o tom, že Roman Onderka přispěl k dostavění tribuny ze svých osobních zdrojů. Je to jediné možné vysvětlení – přece bychom si nemohli myslet, že vrcholní politici rozdělují veřejné finance v důsledku neoblomného kamarádství. Je těžké odolat neŽít Brno i v Líšni.

njn, cutalisti si vzdycky dobre rozumeli se stejne inteligentnimi politiky