Pátek 29. března 2024
Vložil vlisni.cz on August 10, 2014
Ilustrační foto - trenér SK Líšeň Josef Mazura (zdroj: FB - Martin Kocourek)

V prvním kolem Moravskoslezské fotbalové ligy – MSFL přivítala Líšeň hosty z Hulína.

Během prvního poločasu si obě mužstva vytvářela zajímavé brankové situace. V 6. minutě rozvlnil síť domácí brány hostující Zlámal z offsidové pozice a gól nebyl uznán. Hulín se ujal vedení v 16. minutě, kdy Ruman nahrál Číhalovi, který hlavičkou usměrnil míč za záda Veselého. Zvýšit mohl v 29. minutě Zlámal, který trefil tyč líšeňské brány, od které se míč odrazil zpět do pole. Ve 43. minutě obešel Krhut obranu a z úhlu zvyšoval na 0:2.

V 50. minutě šel sám na bránu Omelchenko, kterého před hranicí vápna poslal k zemi Číhala. Rozhodčí Hájek tento zákrok ohodnotil pouze žlutou kartou. V 61. minutě utekl líšeňské obraně Krhut, který zvyšoval na 0:3. Líšeň se dočkala branky až v 74. minutě, kdy střelou pod břevno snižoval Stehlík na 1:3. Rozpaky nejen u hráčů a diváků přinesla 82. minuta. Zřejmě z offsidové pozice se dostal k míči Krhut, proti kterému vyběhl brankář Veselý. Ze záznamu je patrné, že Krhut po údajném faulu hned nepadá a snaží se míč doběhnou, což se mu nedaří, a tak volí pád k zemi. Rozhodčí Hájek vytahuje červenou kartu a líšeňský brankář Veselý musí do sprch. Z nařízené penalty zvyšuje na 1:4 Číhala. V samotném konci utkání upravuje Sklenář na konečných 1:5.

Sestřih z utkání je v našem videu.

Kategorie: 

Tags: 

Komentáře

Za červenou kartu z 82. minuty byla HR Hájkovi omezena delegace na 2 utkání za neoprávněně nařízený PK + udělení ČK proti domácímu mužstvu.