Pátek 29. března 2024
Vložil admin on May 19, 2013

SK LíšeňV dalším domácím utkání přivítala SK Líšeň fotbalisty týmu FK Pelhřimov a bylo se na co koukat.  I když sobotní den přinesl dešťové přeháňky, přišlo se na líšeňský stadion podívat přes 200 diváků.

V prvních minutách utkání byli aktivnější hosté, ale jen co se domácí SK Líšeň trochu otrkala, začala mít převahu.  Ve 30. minutě se domácí ujali vedení 1:0, když se prosadil Jakub Milotínský.  Ruda Čampa zvyšoval ve 41. minutě a do šaten se šlo za stavu 2:0.

Druhý poločas přinesl nejednu brankovou příležitost na obou stranách. V 54. minutě se před hostující brankou prosadil Martin Drábek, který zvyšoval již na 3 : 0. V 68. minutě šel předčasně do šaten hostující Pavel Papež, který dostal za faul červenou kartu.  Početní výhoda domácích i aktivnější hra přinesla v 79. minutě zvýšení na 4:0, kdy se prosadil Martin Halaška. Mírné zaváhání domácích hasil líšeňský brankář Radek Petr, který uhájil čisté konto. Nejen díky přesným gólovým přihrávkám Martina Noska, ale i dobrá hra celého týmu přinesla další domácí vítězství. SK Líšeň : Pelhřimov 4 : 0.

Příští zápas na domácí půdě bude ve znamení brněnského derby, kdy do Líšně přivítají Bohunice. Zápas se hraje 1. 6. 2013 v 16:30 hod. na tom našem líšeňském stadecu.  

S.K.

Kategorie: 

Tags: