Čtvrtek 18. dubna 2024
Vložil admin on June 02, 2013

 BohuniceZa chladného i deštěm doprovázeného počasí přivítala domácí Líšeň brněnský tým z Bohunic.

V prvním poločase měli viditelnou převahu hosté.  Líšeň se rozehrála až koncem poločasu. Ve 38. minutě se prosadil Ruda Čampa a Líšeň se ujala vedení 1:0. O dvě minuty později zvyšovali domácí střelou Martina Drábka na 2:0 a ve 44. minutě upravil z penalty  Ruda Čampa stav na 3:0. 

Tím ovšem první poločas nekončil. Ve 45. minutě si hosté vypracovali gólovou příležitost, která skončila za zády líšeňského brankaře. Střelu do brány odvrátil nedovoleným způsobem Ruda Čampa, kdy zahrál rukou. Za tento zákrok dostal červenou kartu a Líšeň hrála o deseti.  Z nařízené penalty vyšel vítězně domácí brankář Vlasta Veselý, který vytlačil penaltu  na tyč. Do šaten se šlo za stavu 3:0 pro domácí.

Prvních deset minut druhého poločasu přineslo zvrat.  Ve 47. minutě snižoval bohunický Marek Král na 3:1 a o tři minuty později se měnilo skóre díky  Jakubovi Suchému na 3:2. Bohunice vrátil do hry gól Romana Kostky, který vyrovnával v 58. minutě  na 3:3. Líšeň se prosadila gólem Marka Širokého ve  69. minutě. Bohunice se ovšem nevzdávali a dále ohrožovali domácí bránu.  V 85. minutě upravil Mirek Král na konečných 5:3 pro Líšeň .

V příštím kole hraje Líšeň ve Vyškově.

Poslední zápas sezóny sehrají hráči SK Líšeň a Otrokovic na líšeňském stadionu 15.6. od 16:30hod. 

S.K.

 

 

Kategorie: