Pátek 19. dubna 2024
Vložil vlisni.cz on May 19, 2015
SK Líšeň (zdroj: Facebook SK Líšeň)

V sobotním utkání se na líšeňském hřišti představili hosté z Hlučína, kteří figurují na šestém místě tabulky MSFL. Skóre otevřel už v 9. minutě domácí Hyčka, který po přihrávce Fischera překonal hostujícího gólmana Hlaváče. Během prvního poločasu si Líšeň vypracovala i několik dalších brankových příležitostí. V 11. minutě se hostující obranou prodíral Moukanza, ale nepodařilo se mu zakončit. O sedm minut později protáhl Fischer hostujícího Hlaváče, který vyrazil jeho střelu těsně nad břevno.

Přestože rychlý gól hosty mírně zmrazil, postupně i oni začali vypracovávat zajímavé fotbalové akce. Ta největší přišla v 38. minutě. Krásný pas za líšeňskou obranu skončil u Hanuse, který běžel sám na gólmana Veselého. Ten ale svým skvělým zákrokem zajistil poločasové vedení líšeňských fotbalistů 1:0.

V samotném úvodu druhého poločasu se ale už hostům podařilo vyrovnat. Ve 49. minutě Badalyan nacentroval do vápna na osamoceného Málka, který nekompromisně zakončil. Domácí však srovnání nezaskočilo. Už o tři minuty později si našla Halaškova přihrávka Fischera, který tvrdou ránou z vápna nedal Hlaváčovi šanci.

V 61. minutě prošel přes hostující obranu Markovič, který s přehledem nahrával na dobíhajícího Halašku, který zvyšoval na 3:1. Stejný hráč skóroval i o osm minut později, když zkušeně využil chytrou Fischerovu přihrávku.

Hosté se už zmohli pouze na snížení v 73. minutě. Poněkud zbrklou rozehrávku domácích potrestal hlučínský Málek, který upravil skóre na konečných 4:2.

Líšeň si díky vítězství pojistila třináctou příčku tabulky. Její pronásledovatelé pouze remizovali, na sestupovou 15. příčku tak mají tři kola před koncem soutěže líšenští fotbalisté už náskok šesti bodů.

Více ve videu.

S.K./J.S.

Kategorie: 

Tags: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.