Pátek 19. dubna 2024
Vložil vlisni.cz on November 01, 2016

Do konce podzimní části soutěže zbývají dvě kola. Líšeň, která do 13. kola MSFL vstupovala na předposledním místě tabulky, potřebovala z Blanska dovést plný počet bodů, které by pomohly se bodově srovnat právě s tímto soupeřem. Te se však nepovedlo a po výhře dalšího týmu z chvostu tabulky je Líšeň aktuálně poslední.

Pozice obou týmů v tabulce mohla napovídat o vyrovnaném průběhu zápasu. První výraznější ohrožení branky předvedl blanenský Koudelka ve 28. minutě. Jeho povedenou střelu vyrazil skvělým zákrokem Rychetský na roh.

Líšeň si vypracovávala zajímavé gólové situace, ale trápila se koncovkou. Vyrovnaný poločas skončil bez branek.

Druhý poločas přinesl tlak domácích i sporné momenty. Ten největší přišel v 47. minutě, kdy hlavičkoval blanenský Píšek na Trtílka, kterého přidržel ve vápně hostující Matoušek. Píšťalka sudího se však naštěstí pro Líšeň neozvala. I tak to však brněnskému týmu nijak nepomohlo.

Blansko se ujalo vedení v 73. minutě. Z trestného kopu se prosadil Kučera. V 81. minutě zvyšoval Koudelka na 2:0 a o dvě minuty později Píšek už na konečných 3:0.

Líšni se nepodařilo v důležitém utkání vybojovat potřebné body a tak skončila na konci tabulky. Dostal se před ní tým z Kroměříže, který přehrál vyškovské fotbalisty 2:1. Bodový půst Líšeň drží od 1. října, kdy si připsala bod za remízu s Hulínem. Poslední domácí utkání podzimní části MSFL odehraje Líšeň s Hlučínem 5. listopadu od 14:00hod.

-vlisni.cz-

 

Kategorie: 

Tags: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.