Pátek 29. března 2024
Vložil vlisni.cz on July 15, 2014
Nové logo KC Líšeň (zdroj: www.kclisen.cz)

Nové logo Kulturního centra Líšeň! Po měsíci veřejného hlasování konečně známe vítěze soutěže o nové logo a logotyp kulturního centra!

V internetové anketě zvítězilo logo a logotyp č. 3 autorky Daniely Kociánové (Horní Dubenky). Gratulujeme a děkujeme za krásný návrh!

Ve své práci autorka vycházela z hlavní symboliky Líšně – folklorní tradice a lískového oříšku. Stylizované logo zobrazuje dvě tančící postavy, čímž autorka poukazuje jednak na již zmíněný folklor, tak na jakousi soudržnost či společenství, která se v centrech scházejí, díky propojení obou postav. Postavy zároveň tvoří lískový ořech.

V druhém kole soutěže příznivci Kulturního centra mohli vybírat dále mezi návrhy č. 1 – Šárky Hermannové (Ostrava Michálkovice), č. 2 – Anety Chalivopulosové (Brno-Líšeň), č. 4 – Andreje Ševčíka (Lopeník) a č. 5. – Pavlíny Vejmolové (Prostějov). Všem zúčastněným grafikům velmi děkujeme za jejich práci a pěkné návrhy!

Děkujeme také všem, kterým vzhled Kulturního centra nebyl lhostejný a svým hlasem přispěli k volbě loga. Bez vašeho zájmu a účasti by tato anketa neměla smysl.

Symbolickým slavnostním zakončením soutěže o nové logo Kulturního centra Líšeň, p.o. bude prezentace nového vizuálu. Akce proběhne 13. září 2014 na Dělňáku (Klajdovská 28, Brno-Líšeň), kde bude vítězi předána cena a kde si návštěvníci budou moci prohlédnout výstavu všech soutěžních návrhů.

Převzato z www.kclisen.cz

Kategorie: 

Tags: