Čtvrtek 18. dubna 2024
Vložil vlisni.cz on December 08, 2016

Po několika letech, kdy ho stovky dětí každoročně 5. prosince večer potkávaly ve farní zahradě líšeňského kostela, se Mikuláš se svými pomocníky přesunul do zahrady blízké Orlovny. Farní zahrada totiž už tradičnímu setkání začala být malá. Na akci pořádané Rodinným centrem Pastelka nechyběly ani řemeslné dílničky, hudební vystoupení nebo stánky se svařákem i dětským punčem. Čertů se děti jako obvykle bát nemusely, byli bezpečně zavření v pekle a hráli karty.

Kategorie: 

Komentáře

A máme to zde......na Zastupitelstvu MČ schválena žádost na tvorbu "komunitního centra" pro sociálně vyloučené lokality a skupin obyvatelstva v Orlovně! Jak si jinak vysvětlit aktivity spojené se snahou získat finanční zdroje (podle zaměření programu)? To je snad sen.....za to bojovali všechny líšeňské spolky! Kdo bude protestovat nyní? Já nikdy nepovažoval za brněnský bronx, ale je vidět, že někteří ho za to považují.....

Mám dojem pane Novotný, že to centrum bude tedy i pro Vás :) . Vidíte že na Vás naši zastupitelé myslí, plní Vaše sny!!!
My sem nepotřebujeme tahat lidi z BrnoXu, jak sleduju, my tu máme vlastní speciální NOVOskupiny!
Pěkné Vánoce!

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.