Pátek 29. března 2024
Vložil admin on June 16, 2013

SK LíšeňPoslední zápas sezóny začal netradičně, když při nástupu mužstev na hřiště vtrhla skupinka spoře oděných mužů a společně zazpívali oslavenci Rudovi Čampovi k jeho narozeninám. 

I když Líšeň hrála poslední zápas v této sezóně, tak to byl první zápas doma, kdy svítilo sluníčko. Přes 200 diváků vytvořilo skvělou atmosféru zápasu.

První poločas přinesl zajímavé fotbalové momenty na obou stranách. Prvního gólu se diváci dočkali v 19. minutě, kdy se prosadil domácí Michal Mezník, a Líšeň se ujala vedení. Bohužel se následně domácí dostali pod tlak Otrokovic, kterým se podařilo ve 33. minutě vyrovnat střelou Martina Bělaška. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

V druhém poločase si oba týmy vytvořily nejednu gólovou příležitost. V 64. minutě padly hned dva góly. Střelcem obou gólů byl jediný hráč Ruda Čampa, který zvýšil vedení domácích na 3:1. Diváci Rudovi děkovali hlasitým skandováním jeho jména, a když byl v 80. minutě střídán Markem Wallou, tleskal mu celý stadion včetně spoluhráčů na hřišti. Viktorce Otrokovice se podařilo snížit v 90. minutě utkání, kdy se z pokutového kopu prosadil Tomáš Dujka a upravil stav na konečných 3 : 2 pro Líšeň.

SK Líšeň skončila v sezóně 2012/2013 na krásném druhém místě v Moravskoslezské divizní skupině „D“. 

„ Kluci, děkujeme za skvělou fotbalovou sezónu! „

S.K. 

 

Kategorie: