Pátek 29. března 2024
Vložil vlisni.cz on May 04, 2015
SK Líšeň : MSK Břeclav (foto: Pavel Kocourek ml.)

Důležité utkání sehráli líšenští fotbalisté proti Břeclavi. Obě mužstva potřebovala vyhrát a tak se čekalo bojovné a těžké utkání. Domácí fotbalisty SK Líšeň přišlo podpořit bezmála 300 diváků.

Obě mužstva si vypracovávala zajímavé fotbalové momenty. Břeclav se mohla ujmout vedení, ale ve vyložených šancích nedovedla zakončit. Skvělými zákroky v bráně se předvedl i břeclavský Prokop a tak na první gól diváci čekali až do posledních minut prvního poločasu. Ve 41. minutě skvěle zahrál líšeňský Hyčka a chytrou přihrávkou nahrál volnému Čtvrtníčkovi, který nezaváhal. Do šaten se šlo za stavu 1:0

V druhém poločase měla Břeclav snahu nepříznivý stav utkání korigovat. Nicméně v 51. minutě šel v břeclavském pokutovém území po zákroku Dvořáka na zem Fischer. Nařízenou penaltu proměnil Král a Líšeň vedla o dva góly.

Snížení se Břeclav dočkala v 80. minutě, kdy došlo k nedorozumění v líšeňské obraně. Po zákroku gólmana Veselého byla nařízena penalta, kterou proměnil Simandl.  

Líšeň porazila Břeclav 2:1 a stoupá v tabulce MSFL. Břeclav klesla na sestupovou patnáctou příčku, Líšeň je dvanáctá a má náskok tří bodů právě na Břeclav. Zajímavé momenty z utkání naleznete ve videu. 

-kasp-

Kategorie: 

Tags: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.