Pátek 29. března 2024
Vložil vlisni.cz on June 15, 2015
SK Líšeň (zdroj: Martin Kocourek)

V posledním utkání letošního ročníku MSFL zavítali do Líšně hosté z 1. FC Slovácko B. Zápas začal aktivní hrou obou mužstev, mírnou převahu ale mělo hostující Slovácko.

Střídavě si oba týmy vytvářely zajímavé herní situace. Rozruch přinesla 18. minuta, kdy po velice sporném zákroku připomínajícímu spíše karatistický výskok, šel k zemi domácí Lontras. Dle sudích se jednalo o čistý zákrok, který můžete shlédnout v přiloženém videu.
První gól tak vstřelili hosté, když si Zajíc s Rusňákem pohráli s domácí obranou a prvně jmenovaný určil skóre prvního poločasu na 1:0 pro Slovácko.

Druhý poločas ale už byl v režii domácí Líšně. V 54. minutě se jí podařilo vyrovnat díky gólu Milana Halašky a o šest minut později se po rohovém kopu prosadil Miroslav Král, který zvyšoval na konečných 2:1 pro Líšeň.

Tímto utkáním zakončila Líšeň nováčkovskou sezónu v MSFL, ve které vybojovala desátou příčku tabulky. Všem hráčům, funkcionářům i fanouškům patří velké díky za podporu i jejich práci, která především ve fotbalovém světě přinesla povědomí o naší městské části.

Již toto úterý se na líšeňském fotbalovém stadionu odehraje první mezinárodní utkání, v rámci kterého bude slavnostně otevřena dostavěná tribuna včetně jejího zázemí. 

 

Kategorie: 

Tags: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.