Sobota 20. dubna 2024
Vložil vlisni.cz on May 12, 2014
SK Líšeň se Starou Říší (zdroj: FB Martin Kocourek)

Série proher posunula Líšeň před sobotním utkáním se Starou Říší na čtvrté místo tabulky, které vévodí Vyškov. Líšeň tedy čekal nelehký úkol v podobě výhry na domácí půdě.

Před utkáním došlo k nejedné změně. V pátek byla ukončena spolupráce SK Líšeň s dosavadním  trenérem  A mužstva Bohumilem Smrčkem, na soupisce Líšně se objevila nová jména a utkání z lavičky koučoval Michal Král, kterému vydatně pomáhal nejzkušenější hráč Richard Dostálek.

Líšeň se ujala vedení v 15. minutě, kdy se prosadil Oleksiy Omelchenko. Stejný hráč po přihrávce  Martinem Noskem vstřelil o 9 minut později branku, kterou zvyšoval již na 2:0. Gól do šatny a stav 3:0 v poločase zajistil ve 44. minutě Jakub Milotínský (jeho střelu asi tečoval ještě Martiny Nosko, ale rozhodčí přisoudil branku Milolotínskému).

V druhém poločase se blýsknul již třetím gólem v utkání Oleksiy Omelchenko, který 61. minutě upravoval na 4:0. O dvě minuty později se z tribuny neslo skandování „ JE TAM BŮRA“, když se v 63. minutě trefil Dominik Duda a zvýšil na 5:0. V 69. minutě překonal hostujícího brankáře Martin Nosko a Líšeň vedla 6:0. Na končených 7:0 upravil v 76. minutě David Krška.

Sestřih gólů a rozhovor s Martinem Drábkem je ve videu pod článkem.

SK Líšeň vs. Stará Říše (zdroj: facebook- Martin Kocourek)
SK Líšeň vs. Stará Říše (zdroj: facebook- Martin Kocourek)

Kategorie: 

Tags: