Středa 24. dubna 2024
Vložil vlisni.cz on September 08, 2015
SK Líšeň (foto: Martin Kocourek)

Vstup do sezóny se Líšni moc nevydařil. Po posledním venkovním zápase, který prohrála v Třebíči 4:1, se krčila bez jediného bodu na konci tabulky MSFL s celkovým skóre 1:15. Chuť si chtěli líšeňští fotbalisté spravit v sobotu proti Zlínu B. S týmem pohybujícím se ve středu tabulky to ale neměli jednoduché.

Hned v samotném začátku utkání se parádní střelou do šibenice prosadil Chwaszcz a hosté tak od čtvrté minuty vedli 0:1. O dvě minuty později posunul Blanař míč Višněvskému a Zlín vedl už o dvě branky. Situace tak pro domácí zaváněla další vysokou prohrou.

Naštěstí se Líšeň vzchopila a také díky faulu Vávry na Hlobila a posléze nařízené penaltě snížil ve 12. minutě Král na 1:2. To domácí evidentně povzbudilo a hra se začala přesouvat před bránu hostů. V 25. minutě vyrovnával Vávra na 2:2 a stejný hráč zvyšoval ve 32. minutě na konečných 3:2.

Líšeň vybojovala v této sezóně první cenné vítězství, přesto je po pátém kole stále na posledním místě tabulky. Příští zápas hraje SK Líšeň na hřišti HFK Olomouc, na kterou ztrácí jeden bod.

S.K./J.S 

Kategorie: 

Tags: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.