Čtvrtek 28. března 2024
Vložil vlisni.cz on December 10, 2014
Schůze SK Líšeň 2014

Na pondělní schůzi s výborem SK Líšeň zaznělo od trenérů a vedení mužstev hodnocení končícího roku 2014. Trenéři přípravek upozornili na problémy spojené s místem pro tréninkovou přípravu. Vzhledem k deštivému podzimu se nepodařilo dokončit opravu velké travnaté plochy v TCM. Bude třeba najít náhradní tréninkové plochy do ukončení opravy této plochy.

V rámci hodnocení sportovních úspěchů SK Líšeň, byl vyhlášen trenérem roku Pavel Kúkol, který trénuje ženský tým.

„Byl jsem překvapen, s jakou rychlostí v Líšni vznikl fotbalový tým žen. Ten se zrodil během dvou až tří měsíců. Na jeho počátku stály pouze tři ženy. Snažíme se, aby v Líšni byla možnost další návaznosti v rámci ženského fotbalu“ řekl během svého hodnocení Pavel Kúkol.

Předseda klubu Karel Hladiš hovořil o rozvoji klubu. Nová tribuna bude obsahovat v přízemí kabiny pro hráče, antidopingovou místnost, ošetřovnu, kabinu pro delegáta a místnost pro rozhodčí. Celá tribuna bude zakončena plošinou, která má být uprostřed prosklena a bude sloužit jako hlasatelna. K dispozici bude 570 krytých míst k sezení. Zatím nejsou prostředky na dokončení dalších kabin v II. podlaží tribuny. Realizace tribuny naplní předpoklady k pořádání mezinárodních utkání hráčů v mládežnických kategorií.

 

Během příštího roku dojde i k úpravám a dalšímu rozvoji tréninkového areálu v Mariánském údolí. Zde by mělo dojít k dokončení kabin včetně kaniny pro rozhodčí a instalaci umyvadel. Dále by měla proběhnout i oprava velkého travnatého prostoru.

V nejbližší době dojde k opravě povrchu na hřišti s umělou trávou. Dlouhodobou snahou je vybudování dalšího hřiště v areálu stadionu.

„Otázkou je využití budovy Orlovny po odchodu Effety. Naší snahou bude maximální využití pro SK Líšeň.“ dodal závěrem Karel Hladiš.

Hodnocení podzimní části sezóny Michalem Králem, Martinem Mašou i Josefem Mazurou naleznete ve videu.

Schůze trenérů a vedení mužstev s výborem SK Líšeň 2014
Pavel Kúkol přebírá ocenění z rukou předsedy SKL Karla Hladiše
Ocenění výboru SK Líšeň
Stavba tribuny 8.12.2014
Stavba tribuny 8.12.2014
Stavba tribuny 8.12.2014

Kategorie: 

Tags: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.