Úterý 19. března 2024
Vložil vlisni.cz on September 26, 2019
(Zdroj: SK Líšeň)

Spolupráce v oblasti mládeže mezi fotbalovýmy kluby SK Líšeň a SC St.Polten (Rakousko) se začíná naplňovat. V rámci projektu Interreg ve spolupráci RRAJM (Regionální Rozvojová Agentura Jižní Moravy) a podporou Evrovské Unie se v letošním létě uskutečnily 2 výměnné soustředění.

Starší žáci SK Líšeň byli na přelomu července a srpna v Rakousku. Ubytování a veškeré sportovní zázemí bylo zajištěno v olympijském Sport centru Niederosterreich, což je největší multifunkční sportovní areál v Rakousku. Líšňáci kromě venkovních tréninkových hřišť využili také rehabilitační centrum se saunou, ledovou lázní a posilovnou.

Na konci srpna přijeli naši jižní sousedé k nám do Líšně s družstvem Starší přípravky. Hráči a realizační tým SC St.Polten byl ubytován na Kadlcově mlýně a ke sportování využíval Tréninkové Centrum Mládeže SK Líšeň v Mariánském údolí.

V obou společných soustředěních došlo k výměně jak trenérských tak hráčských zkušeností v oblasti mládeže mezi oběma sportovnímy kluby. Každý pobyt byl v závěru týdne spestřen vzájemným fotbalovým utkáním. Pro mladé fotbalisty obou zemí to byly nádherné týdny, na které budou ještě dlouho vzpomínat. Těšíme na příští rok, kdy oba kluby chtějí ve spolupráci pokračovat.

-SK Líšeň-

 

(Zdroj: SK Líšeň)
(Zdroj: SK Líšeň)

Kategorie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.