Úterý 19. března 2024
Vložil vlisni.cz on September 30, 2019

Nové zázemí pro novináře, nový vstup, ale třeba i rozšíření sektoru pro domácí diváky a zázemí pro ty hostující. Novinek na stadionu SK Líšeň je celá řada a díky nimi splňuje stánek náročné podmínky pro to, aby tam líšeňští fotbalisté mohli nastupovat k utkání druhé nejvyšší soutěže. Jejich zápasy nově může sledovat až 2 100 diváků.

Kategorie: 

Komentáře

Je zajímavé, že nikde se neobjevila informace o plánu dalšího rozvoje SKL (vybudování další hrací plochy) a s tím spojená další žádost o podporu z rozpočtu MČ a informace o pochybení v rámci tohto projektu z "brka" p. Hladiše.
Nikdo nemůže SKL upřít úspěchy, ale za jakou cenu? Pan Hladiš prezentuje klub jako líšeňský, ale správně bylo dobré říci brněnský nebo dokonce jihomoravský? Neustále je argumentováno mláděží, ale je nutno si uvědomit kolik % je opravdu z Líšně a kolik % dojíždí z jiných částí (Jak je tomu v jiných věkových kategoriích?). Proto je až naivní tvrzení, že rozšíření areálu nepřinese do Líšně další zátěž, a to nejenom sousedícím obyvatelům s areálem. Ještě trapněji zní názor o ženském (dívčím) fotbalu...p. Hladiš je nutno řící i B, tzn. že se jedná o společnou aktivitu Zbrojovky a SKL pod hlavičkou Líšně.
Takový evergreen jsou už informace, že MČ na něco přispěje a už nebude muset dále nic řešit, ale do roka do dne přichází další žádosti o dotace na dovybavení.
Nebude lepší a levnější varianta p. Hladiši Vám vybudovat pomník, aby Vaše velké EGO bylo ukojeno?
Veřte tomu, že budou realizovány všechny možné právní kroky k tomu, aby se dalšímu rozšiřování areálu zabránilo. Nikdo nechce v Líšni další chátrající areál alias Drnovice!

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.