Sobota 27. dubna 2024
Vložil vlisni.cz on November 12, 2018
SK Líšeň (zdroj: facebook.com)

Posledním utkáním A mužstva mužů v sobotu 10.11.2019 v Petřkovicích skončila podzimní část sezony pro všechna dospělá mužstva mužů SK Líšeň.

V této sezoně se nám podařilo něco, co historie SK Líšeň nepamatuje.
Přesto, že jsme zatím v polovině sezony, je nám velkou ctí říci, že A mužstvo se zapsalo do historie nejen SK Líšeň, ale i MSFL, když po podzimní části soutěže vede tabulku s osmibodovým náskokem, a získalo v historii doposud nejvíce bodů po podzimu, tedy 38.
Mužstvo B vede po polovině sezony tabulku 1. A třídy skupiny A s celkovým počtem 34 bodů, tříbodovým náskokem, a tímto bodovým ziskem také překonalo svůj prozatímní maximální dosažený počet bodů po polovině soutěže.
Dotřetice mužstvo C obsadilo druhou příčku v tabulce městského přeboru s 26 body.

Proto nelze podzimní část sezony z tohoto pohledu hodnotit jinak, než úspěšně. Za všemi výsledky stojí poctivá práce všech hráčů, realizačních týmů, a všech, kteří se podílejí na chodu oddílu, a je potřeba říci, že i když jsme si všichni užili na svých závěrečných okamžiky štěstí a „slávy“, díváme se na tu druhou polovinu, která stojí před námi s pokorou a odhodláním dál pokračovat v rozdělané „práci“.

Není vůbec lehké pro vedení oddílu zajistit všem dobré podmínky a finanční zázemí pro naši činnost, a proto patří všem poděkování za uplynulou půlsezonu.
Všem našim fanouškům patří rovněž poděkování, přání krásně prožitých přicházejících vánočních svátků, a Těšíme se, že nás stejně jako na podzim podpoříte i v jarní části sezony.

Dagmar Wallová, org.tech.vedoucí mužstev mužů SK Líšeň

Kategorie: 

Tags: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.