Pátek 19. dubna 2024
Vložil vlisni.cz on March 19, 2018
SK Líšeň (zdroj: FB-SK Líšeň)

Fotbalové áčko Líšně vstupuje do začátku jarní části Moravskoslezské fotbalové ligy na skvělé páté příčce tabulky. Na současného lídra SK Prostějov ztrácí 7 bodů. Svěřenci trenéra Miloslava Machálka vybojovali v podzimní části celkem 26 bodů a po loňském záchranářském boji patří mezi silné týmy letošní sezóny.

Před zahájením jarní části trápí Líšeň zranění a došlo i na změny v kádru. Během příprav se zranili Fall, Zezula a Ovsepjan. Sezóna bohužel předčasně skončila pro Minarčíka, který si v generálce utrhl kolenní vazy. Zdravotní komplikace se nevyhnuly ani kapitánovi Líšně Čampovi, kterého trápí záda a koleno.

Složení týmu do jarních bojů ovlivnily i přestupy. Mezi nejvýraznější patří odchod Paška, který zamířil do MFK Vítkovice. V podzimní části soutěže nastřílel v 15 zápasech 12 gólů a patřil mezi nejlepší střelce týmu. Z Líšně odešel i střelec pěti branek Frimmel, který zamířil do Viktorie Žižkov. Áčko se musí také obejít bez Knose a Vintra. Otazník visí nad záložníkem Sedláčkem, který by se mohl objevit v kádru Kroměříže. „Přes oslabení mužstva o střelce branek Paška a Frimmela se podařilo doplnit kádr o jiné hráče. Teď záleží jen na tom, jak se trenér a mužstvo se změnami vypořádají,“ uvedl ke změnám předseda klubu Karel Hladiš.

Nově do týmu zamířili obránce Hlavica, který přichází ze Sigmy Olomouc a záložníci Demeter z Vysočiny Jihlava a Reteno Elekana z Viktorie Otrokovice.

„Cílem jarní části soutěže je pokračovat v dobrých podzimních výsledcích a pokud se naskytne možnost, tak i znesnadnit fotbalový života mužstvům z čela tabulky,“ dodala před zahájením jarního kola organizační vedoucí Dagmar Wallová.

Líšeň vykročí do jarní části soutěže už tuto sobotu 24.3. Na domácím půdě přivítá tým FK Mohelnice. Zápas začíná v 15 hod. Rozpis utkání pro jarní část sezóny naleznete na stránkách SK Líšeň (zde)

Hráčský kádr mužstva pro jarní část sezóny:

Brankaři: Jan Kotnour, Adam Smrčka
Obránci: Rudolf Čampa, Miro Minárčik, Tadeáš Zezula, Milan Machálek, Jan Hlavica, Ladislav Hanuš, Michal Bednář
Záložníci: Lamine Fall, Jan Malík, Patrik Demeter, David Krška, Arutjun Ovsepjan, Erik Sedláček, Václav Minařík, Filip Smrčka
Útočníci: Tomáš Machálek, Guy Reteno Elekana

Realizační tým:
Miloslav Machálek (trenér)
Petr Pecha (asistent)
Tomáš Bureš (asistent – trenér brankařů)
Michal Král (manažer, technický vedoucí týmu)
Dagmar Wallová (organizační vedoucí)
Přemysl Klein (masér a zdravotník)

vlisni.cz

Kategorie: 

Tags: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.